Home Arhitectură Nakai Residence

Nakai Residence

146
0

Nakai Residence a fost construită pentru Lorraine Nakai în mijlocul deșertului. Echipa care a construit acest imobil a avut de transformat trei structuri deja existente într-o curte comunală exterioară. Casa se deschide către sud pentru a primi briza caldă a verii în timp ce clădirea în sine stă drept scut împotriva vânturilor reci venite din vest, pe timpul iernii. Ca răspuns la geomorfologia locului, acoperișul este compus din trei bucăți, dinspre nord est, până la colina din sud vest. Clădirea are în componență foarte multă sticlă reciclată, sticlă în care se reflectă peisajul și casele istorice apropiate.

O bibliotecă lungă de 13 metri îți ia ochii la interior, bibliotecă în care se regăsește colecția de cărți a proprietarului. Această bibliotecă are rost și de bucătărie, și de dormitor, creând un spațiu privat. Biblioteca se termină cu un loc la fereastră în nordul clădirii. Zona publică a casei reprezintă un spațiu simplu din jurul bibliotecii. Șemineul, un obiect ce face parte din cultura Navajo, este elementul singular din acest spațiu ce desparte livingul, sufrageria și bucătăria  de dormitor și de studioul de artă.

Detalii proiect Nakai Residence

Arhitecți: DesignBuildBLUFF

Locație: Unnamed Road, Bluff, UT 84512, United States

Constructori: 3M, Dupont, GRACE

Anul proiectului: 2012

Articole Asemănătoare

Birourile Google din Tokyo Birourile firmelor din nișa tehnologiei au fost întotdeauna moderne și au avut în prim plan creșterea productivității angajaților. Google de exemplu e...
Apartamentele SODA – departe de stilul de construcție australian Apartamentele SODA reprezintă rezultatul unei relații perfecte dintre arhitect, constructor și dezvoltator (client). Apartamentele SODA sunt 13 la num...
Northern Lake Home – altă casă îmbinată perfect cu pădurea Combinarea stilului de viață activ cu aprecierea arhitecturii scandinave pentru un tânăr cuplu din Minnesota, a dus la apariția acestei case de vacanț...
H_orizon – casa care se unește constant cu orizontul Această casă de vară a fost proiectată de arhitecții VOIS în anul 2012. Numele „H_orizon” vine de la două elemente de bază ale designului. „H” constit...
SHARE
Mă numesc Alex Ciocan iar site-ul casadulce.casa reprezintă un proiect prin intermediul căruia doresc să aduc în prim plan idei de design interior, arhitectură industrială și tutoriale DIY pentru casă și grădină.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here