Home Arhitectură West Tytherley Cottage – extensie de 250.000 de lire sterline

West Tytherley Cottage – extensie de 250.000 de lire sterline

80
0
Construction of a cantilevered glass extension to a period property by Stephen Marshall Architects

O extensie cu pereți din sticlă creează o bucătărie foarte deschisă așezată sub un tavan ce pare să plutească, pentru o casă englezească tradițională. Elaine Sperber și Nick Manzey au dorit o modalitate de a-și maximiza priveliștea înspre grădină și copaci, folosind în același timp avantajele luminii naturale. Ușile masive din stejar sunt folosite pentru a permite accesul facil către grădină și terasă.

Structura folosită este una inovatoare și a necesitat foarte mult timp pentru proiectarea computerizată. Podeaua bucătăriei este conectată la casă și contrastează cu cărămida vopsită a casei în stil victorian. Noile priveliști au permis apariția și grinzilor din lemn. Construcția a fost dusă la bun sfârșit de  Martin Price din Salisbury, care a avut nevoie de 9 luni pentru a o încheia. Au apărut destul de multe întârzieri. Extensia de 70 de metri pătrați s-a încadrat în bugetul de 250.000 de lire sterline și a fost încheiat în luna februarie 2015.

Proiect West Tytherley Cottage

Arhitecți: Stephen Marshall Architects

Locație: West Tytherley, UK

Suprafață: 70 mp

An proiect: 2015

Articole Asemănătoare

Half-Tree House – jumătate pe sol, jumătate în copac Această structură de 110 metri pătrați este localizată pe un tern de 60 de acri destul de izolat aflată în pădurea din Sulluvan County, New York. Se a...
Bragadiru – una dintre cele mai promițătoare zone din jurul capitalei ... În Bragadiru se construiește foarte mult și nu de ieri de azi, ci de vreo 15-20 de ani. Discutăm despre una dintre cele mai bune zone pentru tinerii c...
Baitasi House of the Future – cum arată o casă inteligentă în China... Baitasi House of the Future se află într-o zonă istorică din Beijing. Clientul este un pasionat de tehnologie care a dorit o casă inteligentă. S-a dor...
Bookshelf House – Casa „Bibliotecă” Prin intermediul unui zid diagonal, s-a putut integra în clădire o bibliotecă minunată. Pentru că toate rafturile bibliotecii sunt înclinate, copii, f...
SHARE
Mă numesc Alex Ciocan iar site-ul casadulce.casa reprezintă un proiect prin intermediul căruia doresc să aduc în prim plan idei de design interior, arhitectură industrială și tutoriale DIY pentru casă și grădină.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here