Home Arhitectură Remember House – o construcție pe patru nivele

Remember House – o construcție pe patru nivele

14
0
Remember House

O parcelă cu înclinație destul de mare înspre față din San Francisco (Noe Valley) a fost suportul perfect pentru proiectul Remember House. Discutăm despre o construcție cu patru etaje  proiectată de arhitecții Edmonds + Lee Architects pentru o familie formată din trei persoane. De obicei, clădirile care se întind pe patru etaje capătă acea senzație de spațiu strâmt, sau repetitiv, așa că arhitecții au găsit o soluție pentru a combate aceste efecte prin proiectarea unei zone de circulație pe verticală care dă naștere unei aventuri arhitecturale. Acest concept a dus și la un mic sacrificiu în materie de spațiu util. Spațiile cu înălțime dublă și o scară centrată pe mijlocul casei încurajează proprietarii și vizitatorii să urce până la capăt doar pentru a vizita.

La interior, arhitecții au început cu designul geometric, folosind paleta de alb. Această culoare simbolizează minimalismul și a fost și dorința clientului. Așa cum în galeriile de artă operele ies în evidență din cazul albului, așa și în această casă, mobila iese în evidență. Pentru că proiectul în sine a fost o renovare, nu o construcție de la zero, a fost nevoie să se lucreze cu detaliile deja existente în materie de spațiu, cel puțin în ceea ce privește amprenta la sol. La exterior s-a folosit o fațadă neagră pentru a diferenția această locuință de restul străzii, unde casele au predominant culoarea alb.

Detalii proiect Remember House

Arhitecți: Edmonds + Lee Architects

Suprafață: 1200mp

An proiect: 2016

Locație: San Francisco, SUA

Articole Asemănătoare

Half-Tree House – jumătate pe sol, jumătate în copac Această structură de 110 metri pătrați este localizată pe un tern de 60 de acri destul de izolat aflată în pădurea din Sulluvan County, New York. Se a...
House in Ourém Casa este localizată pe o bucată de teren din Ourém caracterizată de configurația rectangulară  cu o pantă descendentă  pe direcția sud alături de dru...
Manson Barn Ceea ce a fost cândva un hambar pentru livadă, acum fost transformat într-un spațiu mult mai interesant. Designul pentru acest mic loc de vacanță, loc...
Boardwalk Cabin Compound Localizată la poalele munților Teton, casa a fost amplasată pe teren astfel încât să prindă în peisaj atât munții pe nord vest cât și pârâul din sud. ...
SHARE
Mă numesc Alex Ciocan iar site-ul casadulce.casa reprezintă un proiect prin intermediul căruia doresc să aduc în prim plan idei de design interior, arhitectură industrială și tutoriale DIY pentru casă și grădină.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here