East Village

Conceptul se baza pe ridicarea elementelor contextuale – materialelor de construcții tradiționale și grădinile libaneze – și îmbunătățirea lor cu inspirație contemporană. Așadar, lemn tradițional și piatra neagră au reușit să creeze un contrast neașteptat cu metalul roșu alături de grădinile  eficiente din punct de vedere al spațiului ce au înlocuit pe cele orizontale. Aceste elemente au completat factorul diversitate al împrejurimilor contextuale.

În timp ce din exterior pare o simplă figură geometrică, structura se bazează pe trei piloni paraleli cu identitate unică ce se poate observa doar din apropiere, în timp ce secțiunea ce se extinde către stradă scoate în evidență funcția publică a acestei clădiri. Este vorba despre o galerie de artă contemporană ce ocupă parterul cu scopul de a introduce clădirii un element cultural și comercial.

East Village conține 13 apartamente, dintre care 10 duplex, două Penthouse cu piscină și terasă și un apartament simplu, cel cu balconul din metal roșu. Pe terasa balconului simplu există și un bar privat ce oferă priveliști minunate asupra orașului. East Village este un amalgam de condiții paradoxale. Grădinile verticale au fost influențate din clădirea Electricite du Liban construită în anii 1960 și care în acest moment nu mai este accesibilă publicului. Acestea au rolul de a eficientiza spațiul și de a oferi beneficiile veri pe care toată lumea și le dorește.

Detalii proiect East Village

Arhitecți: J.M.Bonfils and Associates

Locație: Mar Mikhael, Bayrut, Lebanon

Suprafață: 8000 de metri pătrați

Finalizare: 2015

Constructor: Hunter Douglas Contract, Swisspearl

Articole Asemănătoare

FS Residence – reabilitare cu stil și mult bun gust Casa este situată pe un teren destul de izolat. Aplicația începe cu căutarea unei proprietăți aflată în stare de degradare, orientată către est, care ...
Tab House – concept japonez pentru o familie unită, cu puțini membri... construită cu scopul precis de a integra comportamentul proprietarului cu rezidenții din jur și cu natura. A fost adăugat un spațiu mărginit unei fața...
Family HQ – atunci când ai un arhitect în familie Designul interior a fost făcut de fiul constructorului – un tânăr proaspăt absolvent al facultății de arhitectură – drept o casă pe care ar construi-o...
Barton Hills Addition – extindere cu un nou apartament Amplasată pe o proprietate din lemn  pe o pantă din Barton Hills, această renovare și expansiune lucrează atât deasupra solului cât și înăuntrul său. ...
SHARE
Mă numesc Alex Ciocan iar site-ul casadulce.casa reprezintă un proiect prin intermediul căruia doresc să aduc în prim plan idei de design interior, arhitectură industrială și tutoriale DIY pentru casă și grădină.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here