Acest proiect reprezintă un concept destinat familiilor tinere compuse din doi părinți muncitori și maxim trei copii. Casa înlocuiește una veche deja existentă într-un cartier rezidențial din Toronto, Canada iar designul este unul similar cu cel precedent, doar că a fost un pic updatat cerințelor moderne. Casa are în componență o grădină generoasă și un mic studio de artă.

doublespace architectural photography toronto montreal ottawa

Proiectată pentru o familie ceva mai numeroasă decât media, casa Rosemary încurajează tinerii să fie interactivi, să fie deschiși către opțiunile noi și către prosperitate. Acesta pot fi obținute dacă există un plan de viitor care include jobul și joaca cu spațiile care nu sunt neapărat închise. Circulația în imobil planificată cu coridoare fără capăt, existența locurilor pentru expunere de artă, locurile de joacă pentru copii destul de mari și contactul permanent între membri familiei caracterizează casa Rosemary. Tavanul casei dă senzația de mișcare, seamănă cu niște valuri care taie din volum. În plus, tavanul oferă acustică bună și servește drept zonă de instalat lumini ambientale care să scoată în evidența operele de artă din casă.

doublespace architectural photography toronto montreal ottawa

Grădina este și ea una foarte interesantă. Copacii vechi au fost păstrați și integrați în designul modern. În plus, dacă tot discutăm despre copaci și natură, casa Rosemary are un impact minim asupra mediului înconjurător, fiind construită cu materiale eco-friendly. Încălzirea este în pardoseală, sticla nu este folosită fără rost, finisajele și mobila sunt 0 VAC adică prietenoase cu animalele de companie, nu s-au folosit materiale plastice sau vinilin, ferestrele sunt concepute în asemenea mod încât să existe o cât mai eficientă iluminare naturală.

doublespace architectural photography toronto montreal ottawa

Arhitecți: Kohn Shnier Architects

Locație: Toronto, ON, Canada

Suprafață: 286 metri pătrați

An de construcție: 2016

Articole Asemănătoare

Arbour House – transformare în Marea Britanie Clientul a dorit transformarea unei case cu terasă din Peckham, Marea Britanie astfel încât bucătăria să fie mai utilă iar sufrageria să aibă o conexi...
Transformarea unui hambar – proiectul arhitecților Beck + Oser Această casă face parte din proiectul Muhle, al cărui scop primordial este protejarea unei mori și a împrejurimilor acesteia. În partea de sud, grupul...
Proiectul Fallow Land – apartamentele sociale de la periferia Vi... Infrastructura a fost cuvântul cheie al acestui proiect din Viena, Austria. De fapt, este un caz ce poate fi studiat pe la facultățile de arhitectură....
ZincHouse O proprietate ciudată, o istorie complexă și dorința de a avea o casă cu etaj au transformat această clădire de aproximativ 800 de metri pătrați într-...
SHARE
Mă numesc Alex Ciocan iar site-ul casadulce.casa reprezintă un proiect prin intermediul căruia doresc să aduc în prim plan idei de design interior, arhitectură industrială și tutoriale DIY pentru casă și grădină.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here