Home Arhitectură Blue House – reconstrucție în stil englez

Blue House – reconstrucție în stil englez

788
0

Dartmouth Park este un district în nordul Londrei, pe o pantă  care scoate în evidență Highgate din Kentish Town. Pe partea de vest, are graniță Parliament Hill Fields, locație renumită pentru priveliștile pe care le oferă Londrei. Clientul deținea aici parțial o casă în care locuiește de câțiva ani,  iar când vecinul său s-a hotărât să se mute, acesta a putut să cumpere și partea lui, după care a mers la arhitecții De Rosee Sa pentru a readuce în simțiri întreaga clădire de 3 etaje.

Au existat câteva obstacole, de exemplu cum să crească proporțiile pentru a da casei o senzație de grandoare și generozitate spațială. Prima prioritate a fost parterul unde se afla un tavan care nu ajuta prea mult la crearea senzației de spațiu. Cu ajutorul aranjamentelor, mutând în spate vestiarul, arhitectul a reușit să rezolve această problemă. Acea extra înălțime câștigată a facilitat proporțiile aflate între bucătărie și mijloc, unde a apărut o plită pe lemn mai mult decât interesantă. Livingul a primit și el un șemineu extraordinar care dă o atmosferă caldă încăperii și șa propriu și la figurat.

Extensia către grădina din spate a fost reconstruită pentru a se potrivi cu adâncimea și forma acoperișului din apropiere. Aspectul contemporan  și detaliul au fost obținute prin folosirea cărămizilor Blue Staffordshire.  O ușă glisantă din sticlă fac trecerea către grădină.

Proiect Blue House

Arhitecți: De Rosee Sa

Locație: Londra, Marea Britanie

Suprafață: 168 mp

An proiect 2015

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here