Home Arhitectură Birourile Google din Tokyo

Birourile Google din Tokyo

199
0

Birourile firmelor din nișa tehnologiei au fost întotdeauna moderne și au avut în prim plan creșterea productivității angajaților. Google de exemplu este genul de companie care a păstrat  cu strășnicie ideea de birou tech influențat de elemente de design modern. Biroul din Tokyo al acestei companii a fost proiectat de Klein Dytham Architecture, și s-au folosit culori care să ofere un sentiment primitor celor care calcă pragul. Cu toate acestea, nu s-a făcut rabat la calitate sau la confort.

img-1

Cei care vizitează biroul Google din Tokyo sunt întâmpinați de o atmosferă pozitivă, creată de culori vii precum verde, albastru, galben. Covorașele care imită iarba sunt și ele prezente în zonele în care oamenii obișnuiesc să se adune. În spatele biroului există logo-ul companiei iar în dreapta, mascota sistemului de operare Android.

img-2

Google asigură masa pentru angajații săi, așa că există suficiente locuri din care se poate cumpăra ceva de mâncare. Cafeneaua din incinta sediului a fost cerință obligatorie. Aici, se poate alege între multe tipuri de bucătării internaționale, fiecare fiind reprezentată de 2 culori distincte.

img-3

Băile nu puteau fi simple, așa că figurina Android de pe perete pare să supravegheze atentă pe cei care se încumetă să folosească chiuveta.  De fapt, parcă ar fi o armată de Androizi, nu doar unul. Toți sunt îmbrăcați în costum de baie a crea un aer ceva mai primitor.

img-4

Cultura japoneză este la cea acasă în aceste birouri, chiar dacă Google este o companie din Statele Unite. Atât timp cât se lucrează cu japonezi, cultura lor trebuie să existe de asemenea. Există o cameră de meeting amenajată în stil japonez, cu o măsuță joasă și perne în loc de scaune.

img-5

Și pentru că nici un sediu Google nu este amorf de distracție, aici avem o masă de biliard folosită de angajați pentru a se relaxa din când în când, în momentul în care simt că presiunea e prea mare sau că nu mai au inspirație. Google pune foarte mult accent pe relaxare și după cum putem observa, această cameră este una foarte simplă, fără nici un Android, fără nici o emblemă Google. Cei care vin aici trebuie să se îndepărteze oarecum de munca pe care o fac.

Articole Asemănătoare

Transformarea unui hambar – proiectul arhitecților Beck + Oser Această casă face parte din proiectul Muhle, al cărui scop primordial este protejarea unei mori și a împrejurimilor acesteia. În partea de sud, grupul...
Casă modernă cu influențe industriale Această casă superbă cu o suprafață totală de 203 metri pătrați se află în Belarus și este dovada îmbinării dramatice a formelor organice și a liniilo...
Casa din Dobra – proiectul arhitecților Anna și Krzysztof Paszkowski-T... Casa din Dobra se află în apropiere de Szczecin și este proiectată de cuplul de arhitecți Anna și Krzysztof Paszkowski-Thurow. În mare, vrea să fie un...
Brick House – spațiu și modernism din inima Indiei Localizată în Mysore, casa a fost construită pe un teren de 15 x 24 metri, cu latura mai micuță față în față cu drumul din est. Este vorba despre un p...
SHARE
Mă numesc Alex Ciocan iar site-ul casadulce.casa reprezintă un proiect prin intermediul căruia doresc să aduc în prim plan idei de design interior, arhitectură industrială și tutoriale DIY pentru casă și grădină.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here