Home Arhitectură Barton Hills Addition – extindere cu un nou apartament

Barton Hills Addition – extindere cu un nou apartament

787
0

Amplasată pe o proprietate din lemn  pe o pantă din Barton Hills, această renovare și expansiune lucrează atât deasupra solului cât și înăuntrul său.

Un nou apartament generos pe jumătate îngropat de-a lungul proprietății a fost construit. De la interiorul dormitorului, un zid  de expansiune aduce în prim plan un cadru ce scoate în evidență copacii și peisajul.

Coloanele conice și paralele suportă ferestre cu cadre din oțel  și se împletesc cu peisajul la culoare, mai precis cu trunchiurile copacilor.

Din exterior, peretele din sticlă reflectă vegetația din împrejurimi și noua piscină din partea opusă a proprietății. Podeaua etajului secund ce conține dormitoarele  și o verandă exterioară se ridică în cortul din copac.

O strategie similară cu cea folosită la parter pentru împletirea podelei cu fereastra a fost folosită și la etaj.  Fiecare dormitor primește  lumină din direcții multiple pentru a crea spații cu lumină naturală abundentă.

Proiect Barton Hills Addition

Arhitecți: Murray Legge Architecture

Locație: Austin, SUA

Suprafață: 609 mp

An proiect: 2017

Mă numesc Alex Ciocan iar site-ul casadulce.casa reprezintă un proiect prin intermediul căruia doresc să aduc în prim plan idei de design interior, arhitectură industrială și tutoriale DIY pentru casă și grădină.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here